Login    Register    2. listopada 2023.     Search  

 korakpokorak.jpg

 

 

Dosadašnji rad      
Udruga Futura je u osam godina postojanja udomila preko 800 životinja. Sedam pasa smo oduzeli zbog nepridržavanja uvjeta Ugovora o udomljenju. Posebno smo zahvalni i ponosni na građane Zagreba koji su nam pomogli u čuvanju životinja do udomljenja, čime su direktno spasili mnoge živote.
 
Spasili smo deset životinja stradalih u prometu. Zahvaljujući povremenim subvencijama Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, Udruga nekih godina ima mogućnost financirati kastracije, cijepljenja protiv bjesnoće i mikročipiranje životinja.  Udomiteljima pasa i njihovim novim kućnim ljubimcima je u 2006. godini bila omogućena besplatna obuka u školi za obuku pasa NeSi, danas Doggenius. Nažalost, zbog nedostatka financijskih sredstava sljedećih godina nismo bili u mogućnosti udomiteljima ponuditi besplatnu obuku. Udruga i dalje surađuje s Doggeniusom gdje pod pogodnijim uvjetima možete tražiti savjet ili upisati svojeg psa u školicu.

Udruga pridaje veliko značenje edukaciji samih članova putem stručnih sastanaka i radionica.
Izdali smo petnaest brojeva glasnika i štampali plakate i letke u sklopu kampanje protiv napuštanja životinja zbog godišnjih odmora.

Udruga je surađivala, a i dalje je otvorena za suradnju sa svim udrugama u traženju, udomljavanju i liječenju životinja, u edukacijskim projektima i u podržavanju akcija udruga koje imaju za svoj cilj zaštitu životinja.

U Zagrebu, 30.12.2012.
Dosadašnji rad Kodeks ponašanja Kontakt
Copyright 2006 by Futura    Privacy Statement