Login    Register    20. svibnja 2024.     Search  

 korakpokorak.jpg

 

 

Skupljanje PET ambalaže      

U siječnju 2006. Udruga je pokrenula akciju skupljanja pet ambalaže. Tada je prikupljeni novac bio upotrebljen za plaćanje smještaja, hrane i liječenja kasnije udomljenog jedanaestogodišnjeg Boxija, danas već mrtve Mrve, za Šei, Prpicu, Rocky-a, Mazu, Klaru i 5 beba sa Struga, 9 beba iz Botinca, jazavčarku Pepe, Malog, Bubija, dvije cure sa smetlišta na Jakuševcu, Dalmoša, Ro-a, Bena... U to su vrijeme Udrugu isključivo financirali sami članovi i građani Zagreba, te Eukanuba i RS Metali. 

Ova akcija traje i dalje i stoga ne bacajte nego donirajte pet ambalažu za pomoć napuštenim životinjama. Sa samo 12 boca donirali ste hranu jednom psu za jedan dan.

U otkup se primaju limenke sokova i piva, plastične boce od vode i sokova, staklena  ambalaža, boce od jogurta i mlijeka i od 3 dl. Ne primaju se boce od ulja i omekšivača.

Kao i do sada, novac prikupljen od prodaje ambalaže koristit će se za podmirenje troškova smještaja, hrane i liječenja životinja pod skrbi Udruge. Trenutno pomoć trebaju Lufi, Aja, Sheriff, Arna, Jenny, Dona, Maja, Dona, Lora, Blanka, Maza, Sonja, Pinky....  
 
Možete pomoći i distribucijom letaka čime pomažete da se veći broj ljudi uključi u ovu akciju. Kako bismo izbjegli troškove tiskanja plakata, dobro su došli dobrovoljci koji ih mogu sami isprintati.

Kontaktirajte nas da bi saznali gdje dostaviti pet friendly ambalažu. Vaša donacija otići će u prave šape.

 
 
 
 
Download PET_Plakat
Korak po Korak PET ambalaža
Copyright 2006 by Futura    Privacy Statement