Login    Register    23. lipnja 2024.     Search  

 korakpokorak.jpg

 

 

Donatori      

http://zagreb-psv.orgGradski ured za poljoprivredu i šumarstvo - grad Zagreb ove godine sufinancira Udrugu u dijelu aktivnosti koje se odnose na cijepljenje protiv bjesnoće i mikročipiranje, sterilizaciju / kastraciju i edukaciju.

 Veterinarska ambulanta Noa djelomično donira usluge pregleda, liječenja i kastriranja životinja pod skrbi naše Udruge.

 

 

Ljubimac


 

Veterinarska ambulanta Ljubimac djelomično donira usluge pregleda, liječenja i kastriranja životinja pod skrbi naše Udruge.

 

 


Doggenius, centar za edukaciju vlasnika pasa djelomično donira usluge obuke pasa udomljenih od Udruge kao i edukacije njihovih vlasnika.

 

 

boschhrana.hr

 
Ako business nema dušu i srce, tada za njega ne postoje ljudi. Kad ima, tada se zove Bosch. Svaki susret s ljudima u Bosch-u ugrije nam srca, jer iskreni interes za napuštene životinje i još važnije, za nas koji ih štitimo vrijede nam više od velikodušne pomoći u hrani i opremi.

 

Tvrtka Infarkt svake godine donira usluge dizajna i izrade kalendara Udruge kao i druge usluge dizajna po potrebi.

 


 

Urban Pet, centar za edukaciju vlasnika pasa djelomično donira usluge edukacije vlasnika, savjetovanja, te odgoja i treninga pasa udomljenih od Udruge.

 

  
Tvrtka Blink nam je omogućila smještaj ovih web stranica.
 
 
 
 
 

Tvrtka Quantum donira uslugu smještaja i održavanja naših e-mailova.

Tvrtka Vrijeme medija donira nam uslugu održavanja informatičke opreme.
 
 
Novosti O nama Tražim dom Priče Upute o držanju životinja Volonteri Projekti i akcije Glasnik on-line Kako pomoći? Prijatelji Future Donatori Mali dućan Istraživanje - stavovi javnosti Odgoj pasa i mačaka
Copyright 2006 by Futura    Privacy Statement