Login    Register    23. lipnja 2024.     Search  

 korakpokorak.jpg

 

 

Mali dućan      

Dragi ljubitelji životinja, dobro došli u naš Mali dućan!

Ako želite donirati našoj Udruzi, a istovremeno za uzvrat dobiti neki od predmeta koje nudimo, razgledajte našu ponudu. Donacije će biti iskorištene za smještaj, prehranu, zaštitu od parazita i liječenje životinja pod skrbi Udruge.

Napominjemo da su knjige i umjetničke predmete autori donirali Udruzi i ovim putem im se najljepše zahvaljujemo.  

Kako možete ''kupovati'' u Malom dućanu? Pošaljite mail i naručite određeni predmet, navedite ime i prezime te adresu na koju ćemo Vam poslati narudžbu, uplatite donaciju na žiro račun Udruge s istim podacima kao i u narudžbi i u roku od 14 dana predmet će stići na Vašu adresu. U cijenu predmeta uključena je i poštarina. Ovo je trenutno jedini način dok se ne nađe donator koji će financirati izradu pravog web shopa.

Ova stranica je trenutno u izgradnji i nadamo se da će mali dućan otvoriti svoja vrata početkom lipnja o čemu ćemo Vas obavijestiti. Dobrodošli!

Slike      

 

 

 

S vukovima (56x59), ulje-lesonit, 2000 kn

 

 

 

Ivana Ćepulić diplomirala je 2000. godine na slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, u klasi profesora Đure Sedera. Član je HDLU-a od 2001. godine. Živi i radi u Zagrebu. Osim apstraktnih slika koje su utjelovljenja emocionalnih stanja, Ivanini omiljeni motivi su u jednom periodu njezinog slikarskog razvoja bili i životinje.

Upravo slika ''S vukovma'' potječe iz tog vremena. Tada je često skicirala životinje u zagrebačkom zoološkom vrtu, a iz tih posjeta ostale su uspomene na anegdote koje su se tamo svakodnevno događale - ''nadmudrivanje'' sa čuvarima i s jednom kozom koja je rado žvakala njezine crteže.

Novosti O nama Tražim dom Priče Upute o držanju životinja Volonteri Projekti i akcije Glasnik on-line Kako pomoći? Prijatelji Future Donatori Mali dućan Istraživanje - stavovi javnosti Odgoj pasa i mačaka
Copyright 2006 by Futura    Privacy Statement