Login    Register    20. svibnja 2024.     Search  

 korakpokorak.jpg

 

 

Upute o držanju životinja      
Upute_o_drzanju_zivotinja_t.jpgUpute o držanju životinja namijenili smo udomiteljima kako bismo im olakšali početno snalaženje u komunikaciji s njihovim ljubimcem, preporučili im ispravne načine držanja životinja ili ih jednostavno podsjetili na ono što su možda već i prije znali ali su zaboravili.

U uputama možete ukratko saznati o ponašanju životinja, potrebama, smještaju, obuci, prehrani gotovom i kuhanom hranom, o hrani štetnoj za životinje, broju obroka, zaštiti od parazita i zaraznih bolesti, znakovima bolesti, temperaturi tijela, kastraciji i mikročipiranju.

Upute sadrže samo najosnovnija znanja i preporuke o držanju životinja, a od vlasnika se očekuje da se i sam zanima i uči o ovim temama. Udruga stoji na raspolaganju udomiteljima uvijek kad imaju pitanja vezana za životinju koju su udomili. Također ćemo rado preporučiti profesionalce koji se bave životinjama kao i izvore gdje se može naći više informacija vezanih za životinje.
Novosti O nama Tražim dom Priče Upute o držanju životinja Volonteri Projekti i akcije Glasnik on-line Kako pomoći? Prijatelji Future Donatori Mali dućan Istraživanje - stavovi javnosti Odgoj pasa i mačaka
Copyright 2006 by Futura    Privacy Statement